Güzelyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzun Vizyonu: Ders başarılarını yüksek seviyede gerçekleştirmek için motive edip, girdikleri sınavlarda üstün başarılar göstermelerini sağlamak. Her zaman azimli, gayretli ve çalışkan olması gerektiğinin bilincinde bulunmak. Hayret ve merak duygularını tahrik eden bir ortamda bulundurmak. Bilgiyi arama, bulma ve kullanma konusunda becerikli kılmak.

Misyon: Millî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de göz önüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 3824512004

Belgegeçer - (382) 451 2004

WEB - https://guzelyurtlisesi68.meb.k12.tr

Adres - YUKARI MAH. AKSARAY CAD. GÜZELYURT LİSESİ BLOK NO 2/1 GÜZELYURT / AKSARAY

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - ilçe Merkezi

Ulaşım Belediye Otobüsleri